На Львівщині рятувальники вивільнили пасажирів із понівеченого маршрутного таксі

14:14 2 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: mns.gov.ua

Унаслідок його зіткнення з автомобілем травмувалися восьмеро осіб.

Про це повідомляє сьогодні, 2 листопада, головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області. За його інформацією, 1 листопада о 08:02 до рятувальників надійшло повідомлення, про те що на автодорозі Львів–Кіровоград–Знам’янка біля села Червоне Золочівського району зіткнулися автомобіль «Citroen Berlingo» й маршрутне таксі «Volkswagen LT35» сполученням «Тернопіль – Львів».

На момент зіткнення у маршрутному таксі перебувало шестеро пасажирів. Пожежно-рятувальним відділенням проводились роботи по вивільненню двох потерпілих з деформованих конструкцій маршрутного таксі.

Унаслідок ДТП травмувалися восьмеро осіб: водій і четверо пасажирів маршрутного таксі та троє пасажирів легкового автомобіля. Семеро постраждалих з травмами різного ступеня важкості доставлено в Золочівську центральну районну лікарню.

Одна пасажирка маршрутного таксі звернулась до травмпункту комунальної 8-ої міської клінічної лікарні Львова. Але її після обстеження та надання медичної допомоги відпущено за місцем проживання.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів