На Львівщині розслідують обставини загибелі робітників

14:32 23 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

Працівники поліції відкрили кримінальне провадження за фактом загибелі двох робітників у Городоцькому районі Львівської області

Про це поінформували в четвер у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли 22 травня в Городоцьке відділення поліції надійшло повідомлення про загибель двох робітників на приватному підприємстві, розташованому в одному з сіл району. На місці події працювала слідчо-оперативна група, яка попередньо з’ясувала, що близько 11.15 під час виконання вантажних робіт в складському приміщенні стався обрив вантажного ліфта, який впав на двох вантажників, мешканців Самбірщини віком 22 та 32 роки. Від отриманих травм чоловіки померли на місці події.

«За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі терміном до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Проводиться досудове розслідування», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів