На Львівщині розшукали зниклих хлопців

10:30 15 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

14 жовтня в Новороздільське відділення поліції звернулись зі заявами про своїх безвісно зниклих дітей дві місцеві жительки.

Про це розповіли у вівторок, 15 жовтня, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також поінформували: «Жінки повідомили, що їхні сини – товариші віком сім та дев’ять років – пішли з дому близько 14.00 та досі не повернулись. Про їх місцеперебування нікому нічого не було відомо».

«Дітей негайно оголосили у розшук, до якого були задіяні особовий склад Новороздільського відділення поліції, оперативники карного розшуку поліції Львівщини, кінолог та працівники інших служб. Піші та автопатрулі перевіряли лісосмуги, автомобільні дороги, проводили оперативні заходи на громадському транспорті», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

«Вранці 15 жовтня правоохоронці розшукали хлопців у Пустомитівському районі поблизу одного з торгівельно-розважальних центрів. Діти здорові та неушкоджені – за їх словами, вони вирішили поїхати у Львів та запізнились на останню маршрутку додому. Вирішується питання про притягнення їх батьків до адміністративної відповідальності», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів