На Львівщині розпочнеться «Велике будівництво»

16:48 26 лютого 2020 р.

Фото до новини

Заступник голови Львівської облдержадміністрації Іван Собко провів робочу нараду з головами райдержадміністрацій, міськими головами міст обласного значення та замовниками будівництва щодо стану реалізації урядової програми «Велике будівництво».

Про це повідомили в середу, 26 лютого, у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли, що в Україні мають ввести в експлуатацію 100 садків, 100 шкіл та 100 спортивних обєктів, а стартувати програма має 1 березня. У рамках урядової програми «Велике будівництво» на Львівщині у 2020 році заплановано завершити та ввести в експлуатацію шість шкіл, п’ять садочків та чотири спортивні об’єкти.

Відтак, заступник голови облдержадміністрації заслухав інформацію щодо реального стану виконання будівельних робіт по кожному об’єкту, потенційні загрози у їх реалізації, а також сформовано чіткий алгоритм дій замовників та дедлайни здачі в експлуатацію шкіл та садочків.

«Усі школи і дошкільні установи повинні відповідати вимогам доступності, безпеки та термомодернізації. Окрім того, до кожного об’єкту має бути побудована чи відремонтована під’їзна дорога. Усі заклади повинні укомплектувати сучасним обладнанням», – наголосив Іван Собко.

Як інформував «ЩЛ», інвестори не хочуть фінансувати облаштування підземного паркінгу у Львові.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів