На Львівщині розпочався другий етап міжнародних військових навчань «Фіарлес Гардіан 2015»

18:52 16 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

На Яворівському полігоні тренуватимуться військовослужбовці Східного та Північного оперативно-територіальних об'єднань Національної гвардії України.

Сьогодні на Яворівському полігоні – перший день занять із військовослужбовцями Національної гвардії України, які беруть участь у  II етапі українсько-американських навчань «Фіарлес Гардіан – 2015». Головна мета навчань – вдосконалення рівня бойової та спеціальної підготовки військовослужбовців НГУ за стандартами НАТО.

У навчаннях беруть участь військовослужбовці Східного та Північного оперативно-територіальному об'єднанні. Бойовий дух особового складу піднесений, всі готові виконати поставлені задачі у навчанні на «відмінно».

Українсько-американські командно-штабні навчання «Fearless Guardian 2015» проходять із 20 квітня на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки Західного оперативного командування Сухопутних військ ЗСУ (Яворівський полігон), у Львівській області. Гвардійці, які взяли участь у першому етапі навчань отримали чимало чимало нових знань та навичок.

Про це повідомили сьогодні, 16 червня, в прес-службі Національної гвардії України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів