На Львівщині розпочалися навчання морських піхотинців

15:05 10 грудня 2018 р.

Фото до новини


Фото: mil.gov.ua

У Міжнародному центрі миротворчості та безпеки розпочалися під керівництвом інструкторів США батальйонно-тактичні навчання за участю підрозділу морської піхоти Військово-Морських Сил ЗС України.

Після заслуховування бойового наказу, прийняття рішень та віддання відповідних розпоряджень своїм підрозділам, було здійснено висування сил і засобів до визначеного місця дислокації військ, розгортання, зайняття позицій, оборона та підготовка до наступальних дій в бік противника. Батальйонно-тактичні навчання є досить важливими для підготовки підрозділів, оскільки відпрацьовуються операції та дії, необхідні для ведення ефективного бою.

Навчання морпіхів проводиться в максимально наближених до бойових умовах. Упродовж перших днів у ході тактичних маневрів морські піхотинці відпрацювали різного роду дії із забезпечення живучості військ, утримання зайнятих позицій та підготовку сил і засобів для подальшого наступу.

Зокрема, було відпрацьовано розвідку, спостереження, обладнання позицій, створення інженерних вибухових і невибухових загороджень, захисних укриттів, перекритих щілин, евакуацію з поля бою поранених та пошкодженої техніки. Морські піхотинці здійснили організацію та підвезення боєприпасів до позицій, налаштування та підтримку скритного зв’язку й передачі інформації між силами військ, пересування та маневри на техніці, протидесантні дії та відстеження повітряного простору з метою знешкодження можливої загрози з неба.

Командири крім виконання бойового наказу вдосконалюють навички реагування на нештатні та неочікувані ситуації, які виникають під час ведення бойових дій, наприклад, зустріч з цивільним населенням, яке висловлює невдоволення та перешкоджає діям військ. Триватимуть батальйонно-тактичні навчання до кінця поточного тижня.

Про це повідомили в понеділок, 10 грудня, в прес-службі міністерства оборони України, де також опублікували фоторепортаж зі Львівщини.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів