На Львівщині ремонтують дороги на межі з двома областями

19:50 19 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Голова ЛОДА Олег Синютка повідомив у вівторок: «Сподіваємось основні роботи завершити вже до жовтня».

«В області інтенсивно тривають ремонтні роботи на ділянках автомобільних доріг, що межують з Івано-Франківською та Закарпатською областями. Також невдовзі розпочнуть ремонт найгірших відтинків траси від Радехова до Бродів та Червонограда», – повідомили сьогодні, 19 квітня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«За словами голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки, також минулого тижня дорожники завершили укладати другий шар асфальту на відтинку від міста Радехів до кордону з Волинською областю. Про це керівник Львівщини повідомив сьогодні, 19 квітня, під час прес-конференції. Зокрема, голова ОДА розповів:

«На сьогодні підрядник укладає другий (завершальний) шар асфальтобетону від кордону з Івано-Франківщиною убік Львова. Станом на понеділок залишилось укласти 19 кілометрів верхнього шару асфальту і я сподіваюсь, що за два тижні ця робота буде завершена.

Ще минулого тижня стартували дорожні роботи на ділянці від Самбора до кордону із Закарпатською областю, де вже поклали 2,5 кілометрів нижнього шару асфальту. До речі, для того, щоб від Турки до Закарпаття зробити дорожню основу підрядник облаштує окремий завод із виготовлення бетонної суміші.

А для укладання асфальту, за погодженням місцевої громади, у Самборі встановлять й асфальтний завод, який працюватиме на цю дорогу. Цей відтинок траси планують завершити до 1 вересня.

Орієнтовно у четвер розпочнеться ремонт дороги від Радехова до Бродів. Також вже відбувся тендер на ремонт траси від Радехова до Червонограда, і вже у травні планують розпочати роботи. До слова, у Червонограді підрядник теж планує запустити новий асфальтний завод.

Якщо не цього, то наступного тижня Служба автомобільних доріг ЛЬвівщини оголосить повністю усі тендери на ділянки, що ремонтуватимуться за кошти обласного бюджету. І ми сподіваємось основні роботи завершити вже до жовтня».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів