На Львівщині ремонтуватимуть дороги до пункту пропуску

17:15 19 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.ukravtodor.gov.ua

Представники Служби автомобільних доріг у Львівській області детально обговорили з представниками «Укравтодору» й підрядниками реалізацію програми «Розбудова прикордонної дорожньої інфраструктури на підходах до пунктів пропуску на українсько-польському кордоні».

Про це повідомили у Службі автомобільних доріг у Львівській області, де також розповіли: «Під час робочої зустрічі детально обговорили план подальших дій для того, щоб якнайшвидше приступити до ремонтно-будівельних робіт та ефективного їх виконання на автомобільних дорогах загального користування».

«Першими ремонтуватимуть дороги Т-14-03 «Грушів-Немирів» та О142001»Яворів- Грушів», які ведуть до пункту пропуску на українсько-польському кордоні «Будомєж-Груші». У подальшому приступлять і до ремонту інших об’єктів, вказаних у програмі», – поінформували також у Службі автомобільних доріг у Львівській області.

«Програма «Розбудова прикордонної дорожньої інфраструктури на підходах до пунктів пропуску на українсько-польському кордоні» реалізується за рахунок польського кредиту на умовах пов’язаної допомоги», – повідомили також у Службі автомобільних доріг у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів