На Львівщині наразі приведено до належного стану лише 79 бомбосховищ

17:25 26 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: unian.net

Повідомляючи про це в середу, голова ОДА Ірина Сех додає: «Ще 504 – на стадії підготовки, а 383 – розкомплектовані чи затоплені й не підлягають реконструкці».

Як інформує сьогодні, 26 березня, прес-служба облдержадміністрації, голова ОДА Ірина Сех повідомила в ефірі на ТРК «Львів», що в області приведено до належного стану 79 захисних споруд цивільного захисту. Натомість 504, за її словами, – обмежено готові, тобто – на стадії підготовки, а ще 383 – розкомплектовані чи затоплені й не підлягають реконструкції.

Ірина Сех зазначила з цього приводу: «Сподіваємось на краще, але готуємось до гіршого. Моя перша нарада у Львівській обласній державній адміністрації стосувалась саме питань цивільної оборони, захисту населення. На сьогодні система оповіщення населення на Львівщині готова повністю. Вживаються й інші заходи щодо цивільного захисту населення».

За інформацією департаменту з питань цивільного захисту, зараз на Львівщині силами місцевих органів виконавчої влади області та місцевого самоврядування уточнено облік захисних споруд цивільного захисту, які розташовані на адміністративних територіях (сховища, протирадіаційні укриття), а також найпростіших укриттів. Перевіряється готовність таких споруд до використання за призначенням. Також уточнюються розрахунки укриття у захисних спорудах цивільного захисту персоналу об’єктів господарювання, які продовжують діяльність в особливий період.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів