На Львівщині присягнули строковики

12:28 15 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: mil.gov.ua

У 184-му Навчальному центрі Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного склали Військову присягу на вірність українському народові понад тисяча військовослужбовців строкової служби.

Про це повідомили в понеділок, 15 липня, в прес-службі міністерства оборони України, де також розповіли: «Звертаючись до молодого поповнення, начальник Навчального центру полковник Олександр Остапчук побажав їм успіхів у подальшій службі та завжди бути гідними захисниками рідної Батьківщини. На завершення урочистого ритуалу для всіх присутніх із парадом-дефіле виступив військовий оркестр 184-го Навчального центру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного».

«Цей день на все життя запам’ятається не лише винуватцям свята. Після завершення урочистостей двоє військовослужбовців-строковиків у присутності своїх побратимів запропонували руку і серце своїм коханим дівчатам», – поінформували також у міністерстві оборони.

«Усі військовослужбовці, які урочисто присягнули бути відданими захисниками нашої Батьківщини, продовжать підготовку у 184-му Навчальному центрі за багатьма військово-обліковими спеціальностями, насамперед, для Сухопутних військ ЗС України. В подальшому вони проходитимуть службу у військових частинах та установах ЗС України. Втім, участі в Операції об’єднаних сил вони не братимуть та після встановленого терміну служби увійдуть до складу резерву Вітчизняного війська», – повідомили також у міністерстві оборони.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів