На Львівщині прокладають з’їзд з автодороги державного значення

17:00 22 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: lv.ukravtodor.gov.ua

На замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області активно будують з’їзд з автомобільної дороги державного значення М-09 «Тернопіль – Львів – Рава-Руська» на автомобільну дорогу державного значення М-06 «Київ – Чоп» для лівоповоротного руху за напрямком Тернопіль – Чоп у Винниках.

Про це повідомили в Службі автомобільних доріг у Львівській області, де також розповіли: «Будівництво з’їзду вкрай необхідне для зручності та безпеки руху на транспортній розв’язці. Складність руху у цьому місці спостерігається все частіше через велику інтенсивність транспортного потоку. Адже на вказаній ділянці автомобільної дороги М-06 «Київ – Чоп» інтенсивність руху складає 24 889 автомобілів за добу».

«Відповідно до розрахунків, ця ділянка автомобільної дороги вважається аварійно-небезпечною. Тому було прийняте рішення збудувати з’їзд, який дасть змогу розвантажити автомобільну дорогу М-06 «Київ – Чоп» на транспортній розв’язці», – поінформували також у Службі автомобільних доріг у Львівській області.

«Станом на сьогодні виконанні підготовчі роботи для будівництва ділянки автомобільної дороги. Розпочаті роботи з влаштування поширення (смуги гальмування) автомобільної дороги М-06 «Київ – Чоп», основи із ЩПС укріплений з цементом та влаштування бордюрного каменю.Служба автомобільних доріг у Львівській області просить водіїв бути максимально уважними в місцях проведення будівельних робіт та дотримуватися швидкісного режиму», – повідомили також у Службі автомобільних доріг у Львівській області та опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів