На Львівщині потягом смертельно травмовано чоловіка, особу якого встановлюють

13:38 12 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: vk.me

Як повідомили в прес-службі управління МВС на Львівській залізниці, на перегоні Сапіжанка-Радехів машиніст дизель-поїзда застосував екстрене гальмування для негайної зупинки поїзда з метою уникнення наїзду на людину, яка знаходилась на залізничній колії, але попередити наїзд не вдалося.

«У чергову частину лінійного відділу на станції Львів надійшло повідомлення, що на перегоні Сапіжанка-Радехів потяг здійснив наїзд на людину», – інформують у прес-службі управління МВС на Львівській залізниці, конкретизуючи при цьому:

«На 41 км перегону Сапіжанка-Радехів машиніст дизель-поїзда сполученням Сапіжанка-Радехів застосував екстрене гальмування для негайної зупинки поїзда з метою уникнення наїзду на людину, яка знаходилась на залізничній колії. Попередити наїзд не вдалось, особу смертельно травмовано. Виїздом слідчо-оперативної групи виявлено труп смертельно травмованого чоловіка з характерними ознаками травмування рухомим складом залізничного транспорту, віком приблизно 40-50 років, ріст 165-175 см, волосся коротке, темного кольору, одягнений у коротку куртку темного кольору, чорні штани, светри чорного та сірого кольору, чорні черевики.

Обставини події та особа смертельно травмованого встановлюються. Звертаємось до громадян, які володіють інформацією, що допоможе встановленню особи смертельно травмованого чоловіка, негайно повідомити про це чергову частину лінійного відділу на ст. Львів за телефоном (032) 226-36-05 або 067-371-17-00».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів