На Львівщині потяг смертельно травмував двох жінок

12:42 1 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: підрозділ зі зв'язків із громадськістю УМВС України на Львівській залізниці

Як повідомили в понеділок у підрозділі зі зв'язків із громадськістю УМВС України на Львівській залізниці, на перегоні Дубляни-Дрогобич машиніст застосував термінове гальмування у зв’язку із знаходженням на колії людей, які переходили у невстановленому місці, але наїзд не вдалося попередити.

У прес-службі (підрозділі зі зв'язків із громадськістю) УМВС України на Львівській залізниці розповіли сьогодні, 1 грудня, що в чергову частину лінійного відділу на станції Стрий надійшло повідомлення від чергового на станції Дубляни про те, що пасажирським поїздом сполученням Київ-Трускавець смертельно травмовано двох жінок. Начальник лінійного відділу на станції Стрий, майор міліції Микола Петренко, розповів:

«На місці події представниками слідчо-оперативної групи міліції було встановлено, що пасажирський поїзд рухався із станції Самбір до станції Дрогобич. На перегоні Дубляни-Дрогобич, при під‘їзді до зупиночної платформи станції Новошичі Львівської залізниці машиніст застосував термінове гальмування у зв’язку із знаходженням на колії людей, які переходили у невстановленому місці. Наїзд не вдалося попередити, внаслідок чого було смертельно травмовано 64-річну мешканку Дрогобицького району та її 33-річну доньку».

Трупи жінок доставлено в морг Дрогобицької ЦРЛ. Обставини події з’ясовуються».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів