На Львівщині попрощалися з полеглим національним гвардійцем і десятником Самооборони Майдану (відео)

18:30 13 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

У Сокальському районі Львівщини попрощалися сьогодні, 13 січня, з бійцем Національної гвардії України – 37-річним Романом Лагно, який загинув в зоні проведення антитерористичної операції.


Відео: «5 канал»

У Сокальському районі Львівщини попрощалися сьогодні, 13 січня, з бійцем Національної гвардії України – 37-річним Романом Лагно, який загинув в зоні проведення антитерористичної операції.

У Сокальській РДА, 9 січня, близько 12.30, під час виконання бойового завдання, на околиці селища Станиця Луганська (Луганська область) особовий склад батальйону імені генерала Кульчицького потрапив у засідку незаконних збройних формувань. Під час бойового зіткнення старший солдат резерву Лагно – старший кулеметник 2 роти оперативного призначення – загинув.

Поховали бійця 13 січня у рідному місті Сокалі. Розпорядженням голови Сокальської РДА 12-13 січня у районі було оголошено Днями жалоби.

Як зазначається у повідомленні, на знак скорботи за загиблим у Дні жалоби приспущені Державні прапори України із траурною стрічкою. Органам місцевого самоврядування рекомендовано скасувати проведення розважально-концертних заходів, спортивних змагань, внести відповідні зміни до програм ТРК «Сокаль».

РоманЛагно народився 19 липня 1977 року у селі Волиця Сокальського району Львівщини. Проживав у місті Сокалі. Працював на газокомпресорній станції.

З перших днів Революції Гідності Лагно був на Майдані десятником 10-ї Сокальської сотні «Самооборони». 18 лютого 2014 року під час сутичок з беркутівцями і тітушками дістав поранення в область лівого ока.

На щастя, око вдалося врятувати. Після Майдану пішов воювати до лав Національної гвардії.

Без батька залишився одинадцятирічний син. За загиблим сумують брат, сестра, батько, мати та велика родина.

Про це повідомляється у вівторок на сайті телевізійного «5 каналу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів