На Львівщині поменшало податкових боргів

12:15 14 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/sfs.lviv

В обласному управлінні ДФС запевнили: «Впродовж січня-липня 2018 року погашення податкового боргу склало 210,9 млн. гривень».

У Головному управлінні ДФСу Львівській області повідомили у вівторок: «За даними інформаційних систем, станом на 1 серпня, сума податкового боргу до зведеного бюджету склала, 3233,8 млн. гривень. З метою забезпечення скорочення податкового боргу податковими органами області з початку року описано майна в податкову заставу на суму 314,3 млн. гривень, направлено 247 позовів до суду щодо надання дозволу на погашення податкового боргу за рахунок готівкових (безготівкових коштів) на суму 191,9 млн. гривень судами задоволено 55 позов на суму 22,8 млн. гривень стягнуто коштів в погашення податкового боргу з банківських рахунків 5,7 млн. гривень, направлено 15 позовів до суду щодо надання дозволу на погашення податкового боргу за рахунок заставленого майна боржника на суму 26,5 млн. гривень задоволено чотири позови щодо надання дозволу на погашення податкового боргу за рахунок заставленого майна боржника на суму 8,1 млн. гривень».

«У результаті цих та інших заходів упродовж січня-липня 2018 року погашення податкового боргу склало 210,9 млн. гривень. У тому числі живими коштами – 176,5 млн. гривень (стягнення грошових коштів інкасовими дорученнями, реалізація майна боржників за рішенням судів, сплата розстрочених податків та самостійне погашення боргу, інше), списання боргу – 34,4 млн. гривень (за рахунок ліквідації підприємств-банкрутів та списання безнадійного боргу, стосовно якого минув строк давності)», – поінформували такожна сторінці Головного управління ДФС у Львівській області в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів