На Львівщині поліція шукала лише 11 дітей довше, ніж добу

13:18 6 жовтня 2021 р.

Фото до новини

Цього року поліціянти розшукали усіх 434-х дітей, які зникали. А у 423 випадках їх знайшли впродовж доби після повідомлення про зникнення.

Станом на 6 жовтня, до поліції Львівщини надійшло 434 повідомлення про зникнення дітей, 253 з них стосувалося малолітніх. Про це повідомив відділ комунікації поліції у Львівській області, пише Dailylviv.com.

Поліціянти розшукали усіх зниклих дітей, у 423 випадках – упродовж доби після повідомлення про зникнення. Жодних протиправних дій щодо зниклих вчинено не було. Усіх дітей повернуто за місцем проживання. У кожному випадку поліцейські провели з дітьми, а також батьками чи опікунам профілактичні бесіди.

«Щоб запобігти зникненню дитини або вчасно забити на сполох, якщо таке сталося, цікавтеся життям вашої дитини, знайте, з ким та де вона проводить дозвілля, з ким спілкується та дружить, які в неї інтереси та захоплення. Крім того, варто знати, в яких соціальних мережах та групах перебуває ваша дитина. А ще – постійно будьте на зв’язку із своєю дитиною, щоб знати, де вона перебуває в той чи інший момент», - зазначила начальниця відділу ювенальної превенції поліції Львівщини Ольга Ковальчук.

Якщо ваша дитина зникла, негайно телефонуйте на оперативну лінію 102 або звертайтеся у найближчий відділ поліції.

Розшукують безвісно зниклу 75-річну львів’янку Стефанію Горгут

Зі школи на Сихові зникли четверо хлопців

На Львівщині хлопець, який ледь не став жертвою гри Синій кит, поранив двох 15-ти річних дівчат

Подробиці про загубленого біля Говерли хлопчика: без їжі, води, теплого одягу жодного разу не заплакав

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів