На Львівщині погасили минулої доби 29 пожеж сухостою

12:45 24 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадпло про заборону спалювання сухостою, особливо у вітряну погоду.

У прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області повідомили в неділю: «24 березня на території Стрийського, Кам’янка-Бузького, Бродівського, Жидачівського, Пустомитівського, Жовківського, Буського, Сокальського, Радехівського, Яворівського, Золочівського, Старосамбірського, Городоцького районів, в селищі Брюховичі та у Львові виникли пожежі сухостою. Серед них слід відзначити масштабну пожежу в селі Йосипівка Буського району, де внаслідок пожежі знищено 3000 кв. м сухої трави та чагарнику».

«Ще одна масштабна пожежа спалахнула в селі Милятичі Пустомитівський район. Тут згоріла суха трава та чагарник на площі 4000 квадратних метрів», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

«Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує про заборону спалювання сухостою, особливо у вітряну погоду. Неконтрольований вогонь при сухій та вітряній погоді швидко поширюється, знищуючи гектари трави, пошкоджує і випалює дерева та житлові будинки! Особливо небезпечним є спалювання сухої трави на полях, через які проходять високовольтні лінії електропередач, поблизу лісових масивів, автозаправних станцій», – повідомили також в обласному управлінні ДСНС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів