На Львівщині побільшало військової техніки США

22:38 10 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: karpathir.com

Прес-секретар Державної прикордонної служби Олег Слободян повідомив у середу, що колона військової техніки на українсько-угорському кордоні, світлини якої опубліковані в ЗМІ, належить підрозділам, котрі беруть участь у навчаннях на Яворівському полігоні.

«Колона військової техніки на українсько-угорському кордоні, фотографії якої опублікувало видання «Карпатський вісник («Karpathir»)», належить військовим підрозділам, які беруть участь в україно-американських навчаннях на Яворівському полігоні у Львівській області» – пояснив сьогодні, 10 червня, в коментарі київському інтернет-виданню «LB.ua» прес-секретар Державної прикордонної служби Олег Слободян.

За його словами, «ця техніка належить тим підрозділам, які беруть участь у навчаннях на Яворівському полігоні»; «після закінчення навчань техніка покине територію України». Олег Слободян також підтвердив, що техніка належить Сполученим Штатам Америки, які й проводять навчання з Національною гвардією України.

Відтак інтернет-видання «LB.ua» нагадало: «20 квітня на Яворівському полігоні у Львівській області почалися українсько-американські командно-штабні навчання зі залученням американських військових – «Fearless Guardian» («Безстрашний захисник-2015»). Півроку американські військові будуть тренувати українських бійців Національної гвардії і представників військових навчальних центрів Збройних сил України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів