На Львівщині побільшає прикордонних пунктів пропуску

12:20 16 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/sfs.lviv

Експерти українсько-польської робочої групи обговорили можливості будівництва нових пунктів пропуску «Лопушанка-Міхновець» та «Адамчуки-Збереже».

Про це повідомили в прес-службі Головного управління ДФС у Львівській області, де також розповіли: «У Турці відбулось спільне виїзне засідання українсько-польської робочої групи з метою аналізу потреб та можливостей будівництва нових пунктів пропуску та узгодження інших питань українсько-польського співробітництва. Українську делегацію очолив Анатолій Саченко – начальник управління матеріального забезпечення, закупівель та експлуатації майна Департаменту матеріальної забезпечення та розвитку інфраструктури Державної фіскальної служби України. Польську – Анджей Попко – директор управління прикордонної служби Головної Комендатури ПВ Республіки Польщі».

«Під час зустрічі було обстежено місце можливого розташування пункту пропуску «Лопушанка-Міхновець», обговорено низку актуальних питань. Зокрема, сторони вважають, що будувати пункт пропуску «Лопушанка – Міхновець» більш доцільно на українській стороні, для спільного контролю, для автомобільного сполучення (вантажопідйомністю до 3,5 тонн) з організацією пішого руху. Також українській стороні слід завчасно підготувати інфраструктуру зі свого боку кордону, зокрема побудувати під’їзну дорогу до пункту пропуску та встановити систему енергозабезпечення», – поінформували також в обласному управлінні ДФС.

«Щодо розбудови пункту пропуску для автомобільного сполучення (вантажопідйомністю до 3,5 тонн) з організацією пішого руху «Адамчуки-Збереже» експерти розглянули презентаційні матеріали щодо місця розташування майбутнього пункту пропуску та під’їзних шляхів до нього. Напрацьовані пропозиції щодо будівництва цього пункту пропуску, його формату експерти скерують до компетентних органів своїх держав», – розповіли також в обласному управлінні ДФС.

«Стосовно проекту створення тимчасової інфраструктури для оформлення легкового автотранспорту та автобусів у пункті пропуску «Краковець-Корчова» експерти погодились, що він є прийнятним на період будівництва ділянки. Зокрема узгоджено розподіл руху легкового автотранспорту і автобусів та схему тимчасової дороги», – повідомили також в обласному управлінні ДФС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів