На Львівщині підірвався на полігоні збирач березового соку (оновлено)

11:15 4 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: livekharkov.com

Стан жителя селища Магерів на шосту годину 4 квітня був важким, але стабільним.

3 квітня о 10:50 до комунальної 8-ї міської клінічної лікарні Львова у важкому стані привезли з діагнозом «мінно-вибухова травма тіла» жителя селища Магерів у Жовківського району 1972 року народження, який під час пошуків металобрухту на Яворівському полігоні підірвався на вибухонебезпечному предметі. Потерпілого прооперували та госпіталізували до реанімаційного відділення лікарні.  Його стан на шосту годину 4 квітня був важким, але стабільним. Причини події з'ясовуються. Про це повідомили сьогодні, 4 квітня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Натомість у прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції розповіли в понеділок:

«3 квітня о 12.00 у Яворівський відділ поліції надійшло повідомлення від чергового лікаря однієї з львівських лікарень про те, що бригадою медицини катастроф до них доставлений чоловік, якому поставлений діагноз «множинно-рвані забійні рани обличчя, правої кисті правого передпліччя, травматичний відрив четвертого пальця лівої кисті». Потерпілого госпіталізували у реанімаційне відділення лікарні.

Виїздом на місце події встановлено, що потерпілий – 43-річний мешканець одного з сіл Жовківського району. Травми чоловік отримав внаслідок вибуху невстановленого предмету в районі Яворівського полігону.

За словами родичів потерпілого, він разом з сином збирав там березовий сік. На даний час проводяться слідчі дії, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст.128 (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів