На Львівщині перевірили пункти незламності. Що виявили

11:14 17 січня 2024 р.

Фото до новини

Є пункти, яким потрібно збільшити резерви паливно-мастильних та інших розхідних матеріалів для забезпечення їхньої довготривалої роботи у разі потреби.

Про це повідомила Львівська ОВА, пише DailyLviv.com.

У Львівській області налічують 864 Пунктів Незламності. Основне їхнє завдання – забезпечити населення усім необхідним у разі виникнення критичної ситуації. Йдеться про відключення світла, зникнення мобільного зв’язку тощо.

Саме тому у Львівському, Дрогобицькому, Стрийському та Яворівському районах відбулись вибіркові перевірки наявних Пунктів Незламності. До перевірок залучили працівників департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОВА та фахівців ГУ ДСНС України у Львівській області.

«Основне завдання органів місцевої влади та місцевого самоврядування – забезпечити жителів Львівської області першочерговими потребами у теплі, та зв’язку у разі порушення системи тепло- та енергопостачання», – розповів директор департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОВА Ігор Туз.

У підсумку перевірили понад 40 Пунктів Незламності. Суттєвих недоліків, що можуть критично вплинути на їх роботу, не знайшли. Всі перевірені пункти готові до роботи та виконання покладених на них функцій. Однак є пункти, яким потрібно збільшити резерви паливно-мастильних та інших розхідних матеріалів для забезпечення їхньої довготривалої роботи у разі потреби.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів