На Львівщині перекриватимуть трасу в пункті пропуску «Шегині» (відео)

09:52 4 липня 2016 р.

Фото до новини


Фото: varta1.com

На україно-польському кордоні практично відсутні черги.

«Кордон на Шегині. Зовсім немає черги, але через скасування перетину кордону за допуском MRG щирі українці хочуть перекрити трасу, яка веде до кордону із Польщею», – повідомили сьогодні, 4 липня, на сайті громадського об’єднання «Варта 1», де також опублікували фото з місця події. Натомість речник Держприкордонслужби України Олег Слободян розповів в ефірі телеканалу «112 Україна»:

«Ситуація діаметрально відрізняється від тієї, яка була вчора, позавчора і в попередні дні, тому що зараз на україно-польському кордоні, в усіх пунктах пропуску практично відсутні черги. Буквально по кілька автомобілів перебуває перед пунктами пропуску і фактично ті люди, які з інших регіонів і планують поїхати до Польщі, вони можуть зробити це абсолютно вільно.

Ця ситуація ще не вичерпана, питання польських митників, воно ще актуальне, але в той же час значну частину того трафіку, який складався на україно-польському кордоні, саме представляли учасники малого прикордонного руху, місцеві мешканці. Сьогодні ми побачили цьому підтвердження, тому що не зважаючи на те, що польська митниця ще продовжує там певні заходи, пов’язані зі страйком, черг в пунктах пропуску немає».

Про це повідомили сьогодні, 4 липня, на телеканалі «112 Україна», де також нагадали: «Республіка Польща з 4 липня призупинила малий прикордонний рух між Україною та Польщею в частині, що стосується в’їзду та перебування на території Польщі мешканців прикордонних районів України, у яких є дозволи, видані відповідними органами Республіки Польща».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів