На Львівщині отруїлися 33 учасники освітнього форуму (+відео)

16:30 17 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: klyuch.com.ua

Серед 33 госпіталізованих – 22 дитини віком 16-17 років.

«16 квітня о 21:10 від чергового лікаря медицини катастроф надійшло повідомлення про те, що в селі Родатичі Городоцького району в готельно-відпочинковому комплексі «Чарівна долина» з ознаками отруєння продуктами харчування перебувають діти віком 16-17 років, які прибули на форум  «Неформальна освіта Української академії лідерства», – повідомили сьогодні, 17 квітня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«За інформацією медицини катастроф станом на 00:00 сімнадцятого квітня в Львівську інфекційну клінічну лікарню в стані середньої важкості з попереднім діагнозом ентеровірусна інфекція госпіталізовано 19 осіб. Натомість станом на 05:00 сімнадцятого квітня в Львівську інфекційну клінічну лікарню госпіталізовано додатково ще 14 осіб.

Всього госпіталізовано 33 особи (з них – 22 дитини віком 16-17 років). Причина захворювання встановлюється. Працівниками районної СЕС здійснюється комплекс регламентованих санітарно-гігієнічних та протиепідемічних заходів.

Потерпілим пацієнтам в стаціонарних умовах проводиться повний комплекс клініко-лабораторних обстежень, надається необхідний об’єм медичної допомоги відповідно до клінічних протоколів. На місці події працювали: оперативна група Городоцького РВ НП у Львівській області та чотири бригади (13 осіб) швидкої медичної допомоги».

Про це повідомили сьогодні, 17 квітня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів