На Львівщині негода заблокувала 41 населений пункт (доповнено)

10:58 30 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: unian.net

А ще до 42-х добиратися доволі складно.

Прес-служба обласного управління ДАІ опублікувала сьогодні, 30 січня таку «Інформацію щодо ускладнення руху на дорогах області»:

«Упродовж 28-29 січня внаслідок погіршення погодних умов на території Львівської області, пов’язаних із сильним вітром та випаданням опадів у вигляду снігу порушене сполучення із населеними пунктами області.

29 січня відбулося засідання обласного штабу з ліквідації надзвичайних ситуацій зимового періоду, на якому прийнято рішення припинити рух на на дорогах регіонального значення «Ковель-Володимир-Волинський-Червоноград-Жовква» на ділянці дороги від населеного пункту Острів Сокальського району до межі з Волинською областю, а також на трасі «Львів-Радехів-Луцьк» на ділянці дороги від населеного пункту Вузлове Радехівського району до межі з Волинською областю. Рух буде припинений до окремого розпорядження, з метою забезпечення можливості роботи снігоприбиральної техніки.

По дорогах місцевого значення відсутній доїзд до 41 населеного пункту та ускладнений до 42 населених пунктів у дев’яти районах області: Бродівському, Радехівському, Сокальському, Золочівському, Миколаївському, Мостиському, Старосамбірському, Яворівському та Буському.

Рух на дорогах державного значення, в тому числі на дорозі Київ-Чоп забезпечений в повному обсязі.

У разі погіршення стану дорожнього полотна, або ускладненнях руху на автомагістралях інформуйте чергову службу «Львівоблавтодору» за телефоном - (032) 237-24-17».

Натомість департамент з питань цивільного захисту облдержадміністрації повідомляє в четвер:

«Упродовж 28-29 січня у наслідок погіршення погодних умов на території області пов’язаних із сильним вітром та випаданням опадів у вигляду снігу порушене сполучення із населеними пунктами області, а саме:

–проїзд на дорогах регіонального значення «Ковель-Володимир-Волинський-Червоноград-Жовква» на ділянці дороги від населеного пункту Острів Сокальського району до межі з Волинською областю та «Львів-Радехів-Луцьк» на ділянці дороги від населеного пункту Вузлове Радехівського району до межі з Волинською областю – ускладнений;

–на окремих ділянках доріг загального користування у Бродівському, Буському, Золочівському, Миколаївському, Мостиському, Радехівському, Сокальському, Старосамбірському та Яворівському районах періодично утворюються перемети. 

Унаслідок цього на цей час відсутній доїзд до 41 та ускладнено доїзд до 42 населених пунктів області.

Зокрема:

у Бродівському районі – відсутній доїзд до 3 та ускладнений доїзд до 3 населених пунктів;

у Буському районі – ускладнений доїзд до 4 населених пунктів;

у Золочівському районі – ускладнений доїзд до 7 населених пунктів;

у Миколаївському районі – ускладнений доїзд до 2 населених пунктів;

у Мостиському районі – ускладнений доїзд до 2 населених пунктів;

у Радехівському районі – відсутній доїзд до 18 та ускладнений до 13 населених пунктів;

у Сокальському районі – відсутній доїзд до 20 та ускладнений доїзд до 4 населених пунктів;

у Старосамбірському районі – ускладнений доїзд до 4 населених пунктів;

у Яворівському районі – ускладнений доїзд до 3 населених пунктів.

Проїзд на дорогах державного значення, у тому числі на дорозі Київ-Чоп забезпечений в повному обсязі.

Протягом 29 січня підрозділами ДСНС України:

– здійснено буксирування 122 автотранспортних засобів, в тому числі 3 автобусів та 44 великовантажних автомобілів та 75 легкових автомобілів, надано допомогу 217 особам;

– в пункти обігріву звернулося – 100 осіб».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів