На Львівщині натрапили на місці пожежі на труп

09:00 26 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Ймовірна попередня причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час паління цигарок

25 лютого о 08:56 на першому поверсі двоповерхового житлового будинку на вулиці Коваліва у Бориславі виникла пожежа. На місці пожежі виявлено труп орендаря квартири, 1970 року народження.

Вогнем знищено диван, підлогу на площі шести квадратних метрів. Пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 16 квадратних метрів. Пожежу локалізовано о 09:25.

Про це повідомили сьогодні, 26 лютого, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Натомість у прес-службі Львівського обласного управління ДСНС розповіли:

«25 лютого о 08:56 до Служби порятунку «101»надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на першому поверсі двоповерхового дерев’яного житлового будинку на вулиці Коваліва, 12 у Бориславі  Вже за п’ять хвилин на місце події прибули рятувальники ДПРЧ-6.

У результаті розвідки пожежі вогнеборці виявили у квартирі тіло загиблого орендаря квартири.  Через сильне задимлення приміщення, рятувальники ліквідовували горіння в апаратах захисту органів дихання.

Надзвичайники запобігли подальшому поширенню полум’я, й таким чином врятували житловий будинок від згорання. 25 лютого о 09:25 рятувальники в складі ланки газодимозахисної служби ліквідували пожежу.

Вогнем знищено диван, підлогу на площі шести квадратних метрів та пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 16 квадратних метрів. До ліквідації пожежі залучили п’ятьох рятувальників та одиницю спецтехніки. 

Ймовірна попередня причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час паління цигарок».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів