На Львівщині натрапили на дві міни

09:38 19 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ogo.ua

Подано заявку начальнику 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС на вилучення й знешкодження виявленого боєприпасів.

18 червня о 09:50 під час проведення демонтажних робіт літньої кухні на приватному подвір’ї на хуторі Романи поблизу села Думичі в Жовківському районі виявлено мінометну міну часів Другої світової війни. Місце події було огороджено, виставлено охорону. Подано заявку начальнику 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України в Дрогобичі на вилучення та знешкодження виявленого боєприпасу.

18 червня о 12:30 під час проведення земляних робіт на цвинтарі в селі Коросниця Дрогобицького району також виявлено мінометну міну часів Другої світової війни. Місце події було огороджено, виставлено охорону. Подано заявку начальнику 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України в Дрогобичі на вилучення та знешкодження виявленого боєприпасу.

Про це повідомили сьогодні, 19 червня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів