На Львівщині модернізують два пункти пропуску

13:24 22 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління ДФС

В обласному управлінні Державної фіскальної служби запевнили: «Новітні системи контролю зменшать вплив людського фактору на процедури митного оформлення, підвищать потенціал щодо запобігання та боротьби з транскордонною та організованою злочинніст».

«Українсько-польський кордон модернізують», – запевнили сьогодні, 22 квітня, «Щоденний Львів» у прес-службі обласного управління ДФС, де також розповіли подробиці:

«Упродовж 19-21 квітня пункти пропуску «Устилуг» та «Рава –Руська» відвідали в рамках програми транскордонного мпівробітництва України, Польщі й Білорусі представники спільного технічного секретаріату цієї програми, Державної фіскальної служби України та  Львівської митниці ДФС. Їх ознайомили з реалізацією виконання запланованих проектів.

Зокрема у пункті пропуску «Рава-Руська» вони оглянули  проекти «Створення функціонального модуля «Фільтр пункту пропуску» та «Розвиток ІТ-інфраструктури українських митної та прикордонної служб на українсько-польському кордоні». Цими  проектами передбачено влаштування двох автомобільних ваг для поосьового динамічного зважування автотранспортних засобів, системи санкціонованого доступу та відеонагляду, системи зчитування державних реєстраційних номерів транспортних засобів, встановлення шлагбаумів, навісів, павільйонів, тощо. 

Окрім того, буде оновлено системи зв’язку, комп’ютерне обладнання, тощо. Реалізація цих проектів підвищить якість процедур митного та прикордонного контролю,  скоротить час перетину кордону.

Також новітні системи контролю зменшать вплив людського фактору на процедури митного оформлення, підвищать потенціал щодо запобігання та боротьби з транскордонною та організованою злочинністю. Загалом представники зазначених служб позитивно оцінили реалізацію цих проектів.

Водночас для повного їх завершення посадовці зазначили, що необхідно  відкоригувати технічні та  фінансові параметри, а також терміни виконання. Реалізацію цих проектів заплановано до кінця цього року».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів