На Львівщині людина задихнулася під час пожежі токсичними продуктами горіння

10:50 2 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: uanews.ua

Як повідомили у вівторок у прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, під час ліквідації займання в квартирі в житловому будинку в Золочеві рятувальники виявили на місці події тіло її власника.

У прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій повідомили сьогодні, 2 грудня, що на Львівщині задихнулася токсичними продуктами горіння під час пожежі людина. У повідомленні також конкретизують:

«1 грудня о 20:20 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на четвертому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Хмельницького, 5 в Золочеві. Під час ліквідації займання рятувальники виявили на місці події тіло власника.

Чоловік задихнувся токсичними продуктами горіння. Доньку господаря, 1970 року народження, із попереднім діагнозом «отруєння продуктами горіння» госпіталізовано до Золочівської центральної районної лікарні.

О 20:33 рятувальники повністю ліквідували займання.  Вогнем знищено ліжко та килим на площі 2 кв.м. Причина займання встановлюється».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів