На Львівщині ліквідували пожежу в селі Давидів (відео, оновлено)

12:40 5 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

Пожежники боролися із вогнем близько двох годин.

«Уночі пожежа спалахнула у складському приміщенні у селі Давидів Пустомитського району Львівської області. Незважаючи на небезпеку обвалу даху, пожежники сміливо виконували свою роботу. Гасіння пожежі тривало близько двох годин. Пожежні автомобілі регулярно відвозили на дозаправку водою за майже два кілометри від місця пожежі», – повідомила сьогодні, 5 червня, «Телевізійна служба новин» каналу «1+1». Натомість у прес-службі Львівського обласного управління ДАІ розповіли в п’ятницю:

«5 червня о 01:12 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в триповерховій будівлі ангару площею 360 квадратних метрів у cелі Давидів Пустомитівського району. На момент прибуття перших пожежно-рятувальних підрозділів вогонь повністю охопив приміщення будівлі.

Під час ліквідації займання для рятувальників існувала загроза обвалу конструкції ангару. Окрім цього, через сильне задимлення вогнеборці працювали у апаратах захисту органів дихання.

Пожежу локалізували о 02:49 та повністю ліквідували о 03:06 у складі шести ланок газодимозахисної служби. До ліквідації займання залучили 35 рятувальників та сім одиниць спецтехніки.

Вогнем знищено дерев’яні конструкції будівлі та дрова. Внаслідок події ніхто не постраждав. Причину займання та суму завданих збитків  встановлюють фахівці правоохоронних органів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів