На Львівщині ліквідували дві пожежі сухостою

11:15 13 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

12 вересня до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території в cелі Підсоснів у Пустомитівському району.

Про це поінформували в п’ятницю, 13 вересня, в Головному управлінні ДСНС у Львівській області, де також розповіли: «Вогнем знищено суху траву та чагарник на площі 1500 квадратних метрів. Пожежу локалізовано о 20:07, а ліквідовано о 20:14».

«12 вересня о 18:17 рятувальники отримали повідомлення про пожежу сухостою в cелі Меденичі в Дрогобицькому району. Вогнем знищено суху траву та чагарник на площі 100 квадратних метрів. Пожежу локалізовано о 18:36, а ліквідовано о 18:45», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

«Головне управління ДСНС України у Львівській області застерігає не спалювати суху траву мешканців Львівщини, адже паління сухостою зазнає великих екологічних збитків, з спаленням сухостою у повітря піднімається шкідливі речовини, у тому числі чадний газ, знищується мікрофлора. Вогонь може перекинутись на великі території, чим зашкоджує життю людей і майну, паління сухостою – це порушення закону», – повідомили також в обласному управлінні ДСНС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів