На Львівщині ліквідували 46 несанкціонованих сміттєзвалищ

17:30 22 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

В облдержадміністрації запевнили: «З початку року на Львівщині ліквідували 46 діючих несанкціонованих сміттєзвалищ площею 26,14 га».

Про це, як повідомили в понеділок, 22 жовтня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, розповів директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА Руслан Гречаник.

«У лютому в області нараховувалось 87 діючих несанкціонованих сміттзвалищ, площею 73,1 га. Cтаном на вересень на території області розташовано 41 діюче несанкціоноване сміттєзвалище Вродовж шести місяців ліквідували 46 діючих несанкціонованих сміттєзвалищ площею 26,14 га», – поінформував Руслан Гречаник.

«Директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА також наголосив, що за три роки рекультивували майже 600 несанкціонованих сміттєзвалищ. Несанкціоновані сміттєзвалища, які знаходяться на території області обліковуються районними державними адміністраціями, а також Міністерством екології та природних ресурсів», – повідомили також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів