На Львівщині громада перешкоджає фармацевту очолити райвідділ МВС (відео)

22:37 6 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Вікторії Балицької в інтернет-мережі «Facebook»

Начальник обласної міліції Дмитро Загарія пообіцяв, що 14 травня нове призначення обговорять на сесії районної ради.

На Львівщині громада самостійно розібралася з новим начальником Жовківського райвідділу міліції. Кандидатуру фармацевта-«атошника», якого призначили головним районним міліціонером, люди забракували.

Олександр Гостіщев – родом із Дніпропетровська, учасник АТО. За фахом – фармацевт. Та віднедавна у нього нова професія – начальник Жовківського райвідділу міліції.

6-го травня – офіційне представлення. Та все пішло не за планом – нового начальника у райвідділ не пустили. Жовківчани вважають, що боротися зі злочинністю в їхньому містечку має професіонал, а не людина, призначена в кулуарах.

Люди обіцяють – далі протестуватимуть, адже з ними ніхто не радився. А ще вони вважають: Олександрові Гостіщеву запропонували цю посаду через дружні стосунки з Володимиром Парасюком. 

Представники громадської люстраційної ради Львівщини запевнили – призначив Гостіщева особисто міністр Аваков і свого рішення змінювати не буде. Тим часом начальник обласної міліції Львівщини Дмитро Загарія пообіцяв, що 14 травня громада обговорить нове призначення на сесії районної ради.

Усe це повідомив сьогодні, 6 травня, «Телеканал новин «24».

Як інформував «Щоденний Львів», у Жовкві заблокували райвідділ МВС – протестують проти призначення її нового керівника.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів