На Львівщині готують ротацію вертолітників місії ООН

14:00 13 грудня 2016 р.

Фото до новини


Фото: Майор Віктор Ануфрієв

На базі однієї з військових частин армійської авіації Збройних Сил України на Львівщині завершується бойове злагодження особового складу чергової ротації 18-го окремого вертолітного загону, який упродовж наступного року виконуватиме завдання у складі місії ООН зі стабілізації ситуації у Демократичній Республіці Конго.

Про це повідомив сьогодні, 13 грудня, «Щоденному Львову» майор Віктор Ануфрієв. З регіонального медіа-центру міністерства оборони України, який також поінформував, що комісія у складі представників Генерального штабу та Командування Сухопутних військ Збройних Сил України перевіряє повноту забезпечення українських миротворців речовим майном, а також екзаменує їх з основних предметів бойової підготовки – фізичної, вогневої, спеціальної підготовки, а також мовної та правової. У рамках сертифікації льотно-підйомний склад виконує навчально-тренувальні польоти. 

У цей час у вертолітному загоні також працює й представник секретаріату Організації Об’єднаних Націй Ассаміс Компаоре, який спостерігає за підготовкою українських миротворців. Ротація особового складу 18-го окремого вертолітного загону Збройних Сил України відбудеться вже на початку лютого 2017 року.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів