На Львівщині горіла шахта «Степова»

08:55 15 жовтня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: portal.lviv.ua

14 жовтня в Сокальському районі виникла надзвичайна ситуація техногенного характеру, об’єктового рівня – пожежа (вибух) на шахті (у підземній гірничій виробці), яка поширилася в межах однієї виробки.

Про це повідомили у вівторок, 15 жовтня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, де також розповіли подробиці: «14 жовтня о 15:19 на шахті «Степова» державного підприємства «Львіввугілля» у селі Глухів у Сокальському районі Львівської області відбулось загоряння вугілля у тупиковій частині 1-го східного контейнерного штреку на глибині 550 метрів. На аварійній ділянці людей у шахті не було на іншій ділянці перебували 13 людей».

«14 жовтня о 16:10 підрозділ Львівсько-Волинського воєнізованого гірничо-рятувального загону розпочав гасіння пожежі. 14 жовтня о 17:00 видимі осередки були погашені, здійснювалося охолодження виробки. 14 жовтня о 17:10 тринадцятеро працівників з іншої ділянки були підняті на поверхню. 14 жовтня о 20:20 пожежу ліквідовано, потерпілих немає», – поінформували також у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів