На Львівщині двічі гасили горіння сухої трави

10:24 27 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

Головне управління ДСНС України у Львівській області попереджає, що у спекотну погоду опале листя та суха трава можуть зайнятися у лічені секунди навіть від залишеного недопалка або сірника.

У Головному управлінні ДСНС України у Львівській області розповіли у вівторок: «26 серпня о 15:18 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території в селі Трійця в Радехівському районі, де горить суха трава. Пожежу локалізовано о 15:49, а ліквідовано о 15:51. Вогнем знищено суху траву та чагарник на площі 1600 квадратних метрів.

«Цього ж дня о 20:44 виникло горіння сухої трави також на відкритій території поблизу селища Новий Яричів у Кам’янка-Бузькому районі. Рятувальники локалізували пожежу о 21:26, а повністю ліквідували о 21:45. Вогнем знищено стерню, окремими осередками на площі 150 квадратних метрів», – повідомили також в обласному управлінні ДСНС.

«Головне управління ДСНС України у Львівській області попереджає, що у спекотну погоду опале листя та суха трава можуть зайнятися у лічені секунди навіть від залишеного недопалка або сірника, – поінформували також в обласному управлінні ДСНС. – Не випалюйте суху траву та сміття, не розводьте відкритий вогонь поруч із господарчими будівлями, не розкидайте недопалки та сірники на суху трав’яну підстилку. Стежте, щоб діти не бавилися з вогнем. В разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної ситуації негайно викликайте Службу порятунку за номером 101!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів