На Львівщині добігає завершення вишкіл мобілізованих вояків (відео)

16:34 8 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Міністерства оборони України

Як повідомили в середу в прес-службі Міноборони, за висновками командирів, мобілізовані військовослужбовці майже в повному обсязі засвоїли програму підготовки за різними спеціальностями.

На Львівщині добігає завершення вишкіл українських вояків, які були призвані на службу до ЗС України в рамках другого етапу четвертої хвилі мобілізації. Цими днями у 184-му навчальному центрі Академії сухопутних військ мобілізовані військовослужбовці вдосконалюють свої знання на практиці.

Зокрема, на всіх ділянках полігону вони виконують різноманітні вправи стрільб зі стрілецької зброї, гранатометів, озброєння бойових машин, а також артилерійських систем. На танкодромі Академії військовики щоденно звітуються перед своїми наставниками за отримані навички із керування важкою броньованою технікою.

За висновками начальників та командирів, мобілізовані військовослужбовці майже в повному обсязі засвоїли програму підготовки за різними військово-обліковими спеціальностями. Підтвердити це вони зможуть під час підсумкових іспитів, які відбудуться незабаром.

Командувач Сухопутних військ ЗС України генерал-лейтенант Анатолій Пушняков особисто перевірив хід підготовки мобілізованих у 184-му навчальному центрі. Разом із начальником Академії сухопутних військ генерал-лейтенантом Павлом Ткачуком та керівництвом навчального центру командувач виду Збройних Сил проінспектував хід занять в різних куточках полігону та дав оцінку польовому вишколу вояків.

Особливу увагу генерал-лейтенант Анатолій Пушняков звернув на умови навчання та проживання мобілізованих військовослужбовців. Особисто оглянув об’єкти соціально-побутової інфраструктури містечок «Інженерне», «Центральне», навчально-тренувального комплексу ракетних військ і артилерії «Немирів».

Про це повідомили сьогодні, 8 квітня, в прес-службі Міністерства оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів