На Львівщині до 15 грудня обмежено рух на автодорозі «Київ-Чоп»

22:40 2 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: transport.rbc.ua

Як повідомили у прес-службі обласного ДАІ, у зв'язку з ремонтними роботами тимчасово обмежено рух транспорту у Бузькому районі.

«У Львівській області на ділянці дороги «Київ-Чоп» будуть запроваджені тимчасові обмеження руху. Про це повідомили у прес-службі ДАІ Львівської області», – передає сьогодні, 2 грудня, інформаційна агенція «РБК-Україна», яка також конкретизує:

«У зв'язку з ремонтними роботами тимчасово обмежено рух транспорту на ділянці автодороги «Київ-Чоп» у Бузькому районі Львівської області (об'їзна смт. Олесько, 464+500 – 472 км)», – йдеться в повідомленні.

Об'їзд здійснюється через населені пункти Олесько і Йосипівка. За попередньою інформацією, тимчасові обмеження на цій ділянці автодороги «Київ – Чоп» триватимуть до 15 грудня цього року».

Як інформував «Щоденний Львів», у прес-службі обласного управління Державної автомобільної інспекції повідомили вчора, 1 грудня: «До уваги автомобілістів! До відома водіїв! Зверніть увагу: станом на 1 грудня рух транспортних засобів на автомобільній дорозі Р-15 «Ковель-Володимир Волинський-Червоноград-Жовква» здійснюється без обмежень. Ремонтні роботи на вказаній автодорозі тимчасово призупинено.  Про відновлення ремонтних робіт та введення обмежень руху буде повідомлено додатково».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів