На Львівщині деблокували загиблого водія з автомобіля

15:15 15 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

Пожежники за допомогою гідравлічного обладнання деблокували загиблого водія з автомобіля.

У Головному управлінні ДСНС у Львівській області розповіли в четвер: «14 серпня о 11:23 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що між селами Сокільники та Малечковичі в Пустомитівському районі відбулось зіткнення автомобілів «ВАЗ 2106» та автомобіля «Mercedes E220». На місце події було відправлено рятувальне відділення 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини».

«Унаслідок ДТП загинув водій, 1958 року народження, автомобіля «ВАЗ 2106». Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою гідравлічного обладнання проводились роботи по деблокуванню загиблого водія з автомобіля та відключенню акумуляторної батареї, з метою запобігання займанню автівки», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

«Цього ж дня о 14:41 до рятувальників надійшло ще одне повідомлення, що в селі  Тухолька в Сколівському районі відбулось зіткнення автомобілів «Kia Sorento», «BMW 525» та «BMW 520». До місця виклику негайно виїхали рятувальники 24-їДПРЧ зі Сколе та 8-ї ДПРЧ зі Стрия», – повідомили також в обласному управлінні ДСНС.

«Унаслідок ДТП травмувалися четверо людей. Потерпілих із травмами різного ступеня важкості госпіталізовано у Сколівську центральну районну лікарню», – розповіли також в обласному управлінні ДСНС.

«Рятувальники за допомогою гідравлічних ножиць деблокували двох потерпілих з автомобіля та передали медикам. Водночас, пожежно-рятувальними відділеннями проводились роботи по буксируванню автомобіля з проїжджої частини, відключенню акумуляторних батарей та змивання дорожнього полотна», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів