На Львівщині чоловік після сварки зі своєю дружиною скоротив собі віку

16:08 19 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: torange.biz

Сьогодні, 19 червня, до Яворівського райвідділу міліції надійшло на лінію 102 повідомлення про те, що 23-річний мешканець одного зі сіл вчинив самогубство у своєму будинку.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Встановлено, що загиблий проживав разом з 31-річною знайомою у її помешканні з її двома малолітніми дітьми

Заступник начальника слідчого відділення Яворівського райвідділу міліції, майор міліції Володимир Пазюк, повідомив також: «Як з’ясували працівники міліції, чоловік з жінкою часто сварилися, інколи він її бив. У той день співмешканці почали суперечку через те, що чоловік прийшов до дому у стані алкогольного сп’яніння. Через декілька годин, вона вийшла на вулицю, а коли повернулася у помешкання, побачила, що чоловік стоїть на колінах у калюжі крові, яка текла з його шиї. Неподалік нього лежав ніж». 

За попередніми даними, чоловік вчинив самогубство. За цим фактом розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Про це повідомили сьогодні, 19 червня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів