На Львівщині аварія й пориви вітру знеструмили населені пункти

09:20 23 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: city.kherson.ua

23 грудня роботи з ліквідації пошкодження будуть продовжені

«22 грудня зафіксовано два порушення в роботі систем життєзабезпечення населення області (електропостачання)», – повідомили сьогодні, 23 грудня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«О 13:50 внаслідок аварії в електричних мережах тимчасово припинено (повністю) електропостачання двох населених пунктів (села Рудківці й Городище) у Жидачівському районі. З настанням світлого часу доби 23 грудня працівниками Жидачівського РЕМ роботи з ліквідації пошкодження будуть продовжені.  

Вночі  та вранці 22 грудня внаслідок несприятливих погодних умов (пориви вітру до 18 метрів за секунду) було пошкоджено п’ять ПЛ (повітряниз ліній. – «ЩЛ») 6-10 кВ (чотири – повністю, один – частково), знеструмлено 58 ТП (трансформаторних підстанцій. – «ЩЛ») 6-10/0,4 кВ, тимчасово без електропостачання залишилися 10 населених пунктів (вісім – повністю, два – частково) у трьох районах області: у Пустомитівському – один частково, у Сколівському – два повністю, у Стрийському – шість повністю й два частково».

Аварійними бригадами ПАТ «Львівобленерго» у складі шести бригад, 37 осіб та дев’ятьох одиниць техніки о 14:10 пошкодження ліквідовані, електропостачання населених пунктів відновлено в повному обсязі».

Про це повідомили сьогодні, 23 грудня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів