На Львівщині 300 американських десантників тренують 900 бійців Національної гвардії України

14:44 23 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

Як повідомили в четвер у прес-службі НГУ, в навчаннях на Яворівському полігоні братимуть участь полк «Азов», батальйон імені Кульчицького, підрозділи «Ягуар», «Омега» та інші частини з Києва, Харкова, Запоріжжя, Одеси, Львова, Івано-Франківська й Вінниці.

У прес-службі Національної гвардії України повідомили сьогодні, 23 квітня:

«Армійський спецназ США тренує українців... Десантники 173-ї бригади США вже прибули до України для проведення тривалих спільних навчань-тренінгів для підрозділів Національної гвардії України та українських військових.

До України прибуло 300 військовослужбовців цього підрозділу, які вже почали тренувати бійців Національної гвардії України. За словами глави МВС України, тренінги проходитимуть за участю 900 бійців Нацгвардії - три потоки по 300 гвардійців тривалістю по вісім  тижнів кожен, а потім спільні навчання

За словами глави МВС України, в навчаннях братимуть участь такі підрозділи Нацгвардії, як «Азов», батальйон імені Кульчицького, «Ягуар», «Омега» та інші частини з Києва, Харкова, Запоріжжя, Одеси, Львова, Івано-Франківська та Вінниці. Крім того, на території України в 2015 році передбачено проведення низки українсько-американських навчань: «Фіарлес Гардіан-2015», «Сі Бриз-2015» і «Сейбер Гардіан/Репід Трайдент-2015».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів