На Луганщині загинув львів’янин Михайло Лібрук

17:00 13 грудня 2016 р.

Фото до новини


Фото: annsite.at.ua

У четвер на Личаківському кладовищі поховають ще одного Героя.

У прес-службі Львівської міськради повідомили сьогодні, 13 грудня, що вчора під час виконання обов’язків військової служби в зоні проведення антитерористичної операції в місті Щастя в Луганській області загинув львів’янин Михайло Лібрук, домовину з тілом якого привезуть до Львова в середу, 14 грудня. А завтра о 19:00 відбудеться парастас у Церкві Вознесіння Господнього на вулиці Широкій, 81.

Натосість у четвер, 15 грудня, о 09:30 відбудеться прощання у Церкві Вознесіння Господнього, після чого домовину з тілом перевезуть в Гарнізонний храм святих апостолів Петра та Павла, де о 11:00 говідбудеться чин похорону. Орієнтовно о 12.00 год похоронна процесія вирушить на Личаківське кладовище, де о 12.15 відбудеться похорон на полі почесних поховань №76.

У міськраді повідомили також, що майор Михайло Богданович Лібрук народився 4 жовтня 1971 року й був призваний на військову службу в органи СБУ в лютому 1997 року. За період військової служби пройшов шлях від прапорщика до майора.

Перебував на різних посадах. За сумлінне виконання службових обов’язків неодноразове нагороджувався відзнаками керівництва СБУ та управління СБУ у Львівській області. 12 грудня 2016 року загинув під час виконання обов’язків військової служби в зоні проведення антитерористичної операції у місті Щастя в Луганській області.

Про це повідомили сьогодні, 13 грудня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів