На Луганщині загинув унаслідок необережного поводження з гранатою військовий зі Львівщини

10:28 7 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: annsite.at.ua

Як повідомив у вівторок на своєму сайті голова Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль, поблизу Сіверськодонецька в місці дислокації військового підрозділу через необережне поводження вибухнула наступальна граната «Ф-1». Один боєць (36-річний мешканець Львівщини) загинув на місці, ще двоє (29-річний мешканець Рівненської та 55-річний – Львівської областей) отримали осколкові поранення й госпіталізовані.

Голова Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль повідомив сьогодні, 7 квітня, на своєму сайті:

«Бойовики знову посилюють вогневу агресію проти контрольованої Україною території Луганщини. За минулу добу (6 квітня) бойові зіткнення зафіксовані в кількох точках області.

Між опорними пунктами українських силовиків на околиці Кримського та бойовиками із Сокільників неодноразово виникали перестрілки з використанням автоматичної зброї та гранатометів. Після 5-ї години вечора позиції наших військових поблизу мосту через Сіверський Донець у Трьохізбенці були обстріляні з автоматів та гранатометів із берега, що контролюється так званою ЛНР.

Аналогічний обстріл був здійснений і в Станиці Луганській. Ніхто з мирних мешканців у результаті бойових зіткнень не постраждав, руйнувань інфраструктури не було.

На жаль, минула доба не обійшлася без жертв серед військовослужбовців – у селищі Борівське поблизу Сіверськодонецька у місці дислокації військового підрозділу через необережне поводження вибухнула наступальна граната «Ф-1». Один боєць (36-річний мешканець Львівщини) загинув на місці, ще двоє (29-річний мешканець Рівненської та 55-річний – Львівської областей) отримали осколкові поранення й госпіталізовані».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів