На Київ уночі налетіла з різних боків зграя російських ударних дронів

06:49 2 серпня 2023 р.

Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

Після збиття їх силами ППО зафіксовано падіння уламків в Соломʼянському, Голосіївському та Святошинському районах Києва.

Про це вдосвіта повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко, пише Dailylviv.com.

«Чергова масована атака ворога ударними БпЛА. Попередньо, противник застосував баражуючі боєприпаси типу «Shahed”. Групи дронів заходили на Київ одночасно з кількох напрямків. Проте, силами і засобами ППО усі повітряні цілі - понад 10 БпЛА, були своєчасно виявлені та знищені. 

За інформацією на цю хвилину - зафіксовано падіння уламків в Соломʼянському, Голосіївському та Святошинському районах Києва. Є пошкодження нежитлових приміщень та дорожнього покриття. Без серйозних руйнувань та пожеж. Інформація щодо потерпілих відсутня (дані оперативного зведення уточнюються, стежте за можливими оновленнями). 

Подякуйте Повітряним силам за захист. За нагоди, підтримайте воїнів, допомагайте наближати мир в Україні після нашої Перемоги!»,  - написав Сергій Попко, начальник КМВА.

Серед ночі Сергій Попко повідомив, що «зафіксовано падіння уламків в Голосіївському районі. Частини дрона впали на дитячий майданчик. В іншому місці району відбулося загоряння нежитлового приміщення. Інформація щодо потерпілих відсутня. Підрозділи ДСНС працюють на місцях".

В Одеській області російські ударні безпілотники пошкодили елеватор

Сили ППО на Одещині невпинно працювали майже 3 години

Нагадаємо, що вночі було повідомлення про те, що Група ударних БПЛА перетнула повітряний простір України і рухається на захід - ПС ЗСУ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів