На конкурс пам’яті Магомаєва у Трускавці витратять 100 тисяч гривень

19:36 1 лютого 2020 р.

Фото до новини

Учора, 30 січня, на засіданні сесії міськради Трускавця депутати підтримали додаткове надання коштів на рекламно-інформаційні заходи, покликані популяризувати Трускавець як курорт. На Львівщині

Про це інформують "Джерела Трускавця".

Йдеться про фестивалі, конкурси, конференції, що відбуватимуться у місті. На рекламу на телебаченні курорту Трускавець кошти не передбачено. 150 тис грн  нададуть на авторалі, 100 тис грн - на конкурс пам’яті Магомаєва, незважаючи на те, що торік трускавчани проголосували за петицію  про скасування бюджетного фінансування цього заходу.

Також буде розпочата реклама кампанія в соціальних мережах, націлена на «омолодження» відпочивальника. На це скерують 150 тис грн. Ще 113 тис грн  планують витратити на підтримку і просування сайту «Туристичний портал Трускавця».

Наразі промоція Трускавця, як пише видання, нагадує броунівський рух, невпорядкований і хаотичний. За два попередні роки на промоцію курорту витрачено більше 3 млн грн. Однак за підсумками 9 місяців відпочивальників у Трускавці торік було менше, ніж у 2018 році. Такі статистичні дані оприлюднив офіційний сайт Трускавецької міської ради.

Нагадаємо, в ресторані Трускавця отруїлося шестеро людей.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів