На Городоцькій до ночі мінятимумуть аварійну ділянку колектора

17:00 30 листопада 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Ігоря Зінкевича в інтернет-мережі «Facebook»

Трамвай №11 наразі курсує до вокзалу.

Як повідомили в ЛМКП «Львівводоканал», працівники цього підприємства досі працюють на вулиці Городоцькій та проводять роботи з заміни аварійної ділянки колектора, який є на балансі Львівської залізниці.  Про це розповіли сьогодні, 30 листопада, в прес-службі Львівської міськради, де також поінформували: «Роботи складні і триватимуть до ночі. Відтак, за зміненою схемою курсує трамвай №11 – до вокзалу».

У «Львівводоканал»зазначили: «Наші фахівці працюють на об’єкті. Роботи складні, прогнозується, що триватимуть до ночі. Це великий колектор. Треба усе розчистити та забезпечити доступ до об’єкта, а відтак провести заміну аварійної ділянки колектора. Оскільки колектор на балансі залізниці, будемо говорити з ними про компенсацію робіт». 

Як уточнили в диспетчерській службі ЛКП «Львівелектротранс», через виконання робіт по аварійній ділянці колектора на вулиці Городоцькій, трамвай №11 наразі курсує до вокзалу. Як інформував «ЩЛ», на вулиці Городоцькій у Львові утворилося провалля, яке ліквідовують працівники «Львівводоканалу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів