На фронті загинув військовий, а ще 10 були поранені

09:10 5 березня 2017 р.

Фото до новини


Фото: mediarnbo.org

У прес-центрі штабу АТО оприлюднили зведення за минулу добу.

У прес-центрі штабу АТО повідомили сьогодні, 5 березня, що російські окупанти та їхні колаборанти обстрілювали вчора на Маріупольському напрямку зі 122-міліметрової артилерії й мінометів різних калібрів Богданівку, Мар’їнку, Новотроїцьке та Водяне, а з стрілецької зброї та гранатометів – Гнутове, Водяне та Широкине. Натомість Талаківку, Новотроїцьке, Мар’їнку, Водяне й Лебединське обстрілювали снайпери. По Водяному та Широкиному вели вогонь БМП. 

На Луганському напрямку зі 152-міліметрової артилерії обстрілювали Калиново-Попасну, Новозванівку та Троїцьке, а з 122-міліметрової артилерії й мінометів різних калібрів – Новоолександрівку, Кримське, Оріхове, Попасну, Катеринівку, Троїцьке та Новозванівку. ПТРК неодноразово вели вогонь по наших позиціях в районі Кримського. Гранатомети, великокаліберні кулемети та снайпери – по Станиці Луганській (у районі ділянки розведення). По Валуйському також вогонь вів снайпер.

На Донецькому напрямку танк та міномети різних калібрів неодноразово обстрілювали Авдіївку, шахту Бутовку, Піски, Опитне, Верхньоторецьке, Зайцеве, Кам’янку, Луганське. А з гранатометів та стрілецької зброї – Зайцеве і Троїцьке. Снайпер вів вогонь по Зайцевому та Опитному. 

Загалом зафіксовано 110 обстрілів. Десятеро наших військових поранено, двоє травмовано, один загинув.

Про це повідомили сьогодні, 5 березня, на сторінці прес-центру штабу АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів