На дорозі Тернопіль-Львів-Рава-Руська перекинувся Mercedes Sprinter. Постраждали діти

09:34 9 вересня 2021 р.

Фото до новини

8 вересня на автодорозі “Тернопіль-Львів-Рава-Руська”, поблизу села Підгірне, мешканець с. Підсоснів, керуючи автомобілем “ВАЗ-2103” виїхав на смугу зустрічного руху де здійснив зіткнення з автомобілем “Mercedes Sprinter”.

Про це інформує департамент з пиань цивільного захисту ЛОДА, пише Dailylviv.com.

8 вересня близько 23:15 години на автодорозі М-09 “Тернопіль-Львів-Рава-Руська”, поблизу села Підгірне (Підберізцівська ТГ) Львівського району трапилася ДТП.

З0-річний мешканець села Підсоснів (Давидівська ТГ) Львівського району, керуючи автомобілем “ВАЗ-2103”, виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення з автомобілем “Mercedes Sprinter”.

За кермом цього автомобіля був 33-річний мешканець села Олешни, Закарпатської області.

Унаслідок зіткнення автомобіль “Mercedes Sprinter” перекинувся, а два пасажири - діти 8-ми і 12-ти років, мешканці села Олешни, Закарпатської області, отримали травми і були госпіталізовані у МДКЛ.

Як згодом уточнили в поліції Львівської області, унаслідок ДТП тілесні ушкодження різної важкості отримали три пасажири «Мерседесу» – хлопці віком 8 та 12 років та 56-річна жінка, усі мешканці Закарпатської області. Також травмований водій автомобіля «ВАЗ-2103». Потерпілі були доставлені до лікарні.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів