На дорогах Львівщини загинули п’ятеро людей

09:20 5 січня 2020 р.

У селі Банюнин у Кам’янко-Бузькому районі

У селі Банюнин у Кам’янко-Бузькому районі
Фото: facebook.com/groups/varta1.official

4 січня на Львівщині сталися п’ять смертельних дорожньо-транспортних пригод.

Водій автомобіля «Вольво 940» збив 4 січня о 01:02 поза межами пішохідного переходу на автодорозі «Львів-Пустомити-Меденичі» поблизу АЗС «Сокар» на Пустомитівщині жителя села Давидів 1989 року народження, який загинув на місці ДТП.

Водій автомобіля «BMW 525» зі Сокальського району 1982 року, не впоравшись 4 січня, близько 16:40 у селі Забужжя на Сокальщині  з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де здійснив наїзд на перешкоду (дерево), відтак, загинув на місці ДТП. Троє пасажирів автомобіля травмувалися й були госпіталізовані.

Невідомий наразі водій збив 4 січня близько 19:40 на автодорозі «Калинів-Волоща» поблизу села Калинів на Самбірщині пішохода – місцевого жителя 1965 року народження, який загинув на місці ДТП.

Водій автомобіля «Lexus GS300» із Києва виїхав 4 січня, близько 21:45 на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Банюнин у Кам’янко-Бузькому районі на смугу зустрічного руху, де здійснив лобове зіткнення із автомобілем «Chevrolet Malibu» під керуванням жителя Київської області. Внаслідок ДТП пасажирка автомобіля «Chevrolet» з Київської області 2016 року народження загинула від отриманих травм померла на місці ДТП. Двоє пасажирів автомобіля «Chevrolet» госпіталізовані.

Водій автомобіля«Мітсубісі Аутлендер» із Тернополя 1985 року народження, не впорався 5 січня близько 00:20 із керуванням у селі Плугів на Золочівщині, з’їхав із дороги, перекинувся й загинув від отриманих травм на місці ДТП.

Про це повідомили в неділю, 5 січня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації. Як інформував «Щоденний Львів», трирічна дитина смертельно травмувалася внаслідок зіткнення автівок.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів