На дорогах Львівщини ускладнено проїзд

14:20 13 листопада 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

Великогабаритний автотранспорт скерували у визначені місця тимчасового відстою.

У департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації повідомили в неділю, що станом на 13-ту годину 13 листопада внаслідок різкого погіршення погодних – сильних опадів у вигляді снігу (за добу випало до 32 міліметрів, що складає 70% від місячної норми) та хуртовин, які призвели до утворення снігового покрову, ускладнено проїзд великовантажного автотранспорту ділянках автодороги Львів-Тернопіль поблизу сіл Велика Вільшаниця й  Плугів у Золочівському районі, на ділянці Тростянець-Липівка автодороги Київ-Чоп у Миколаївському районі й на ділянці автодороги Львів – Рава-Руська у селищі Куликів у Жовківському районі. З метою проведення розчистки технікою ділянки автодороги Київ-Чоп на Орявсько – Івашківському перевалі, там із 13-ї годину 13 листопада обмежено рух великовантажного автотранспорту.

Для проведення робіт з розчистки автомобільних доріг станом на 13-ту годину 13 листопада підрядними організаціями залучено 181 одиниця снігоприбиральної техніки, з них 91 одиниця на дорогах державного значення. У зв’язку з ускладненими погодними умовами департамент з питань цивільного захисту облдержадміністрації звертається до водіїв з проханням бути уважними під час руху по дорогах області та, за можливості, утриматися від поїздок приватним автотранспортом.

Про це повідомили сьогодні, 13 листопада, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Натомість у прес-службі ЛОДА поінформували, що рух автошляхами Львівської області суттєво ускладнює великогабаритний транспорт.

Заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак розповіла: «Великогабаритний транспорт, який пересувається сьогодні автошляхами Львівщини, виявився технічно неготовим до руху під час таких складних погодних умов. На деяких відтинках доріг державного значення кілька фур зупинилися, через що утворилися затори. Щоб запобігти повторному виникненню таких ситуацій, керівництво ЛОДА прийняло рішення скерувати великогабаритний транспорт у визначені місця тимчасового відстою».

З переліком визначених місць тимчасового відстою автотранспорту можна ознайомитися на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Окрім того, інформаційні щити з переліком місць відстою встановлено на усіх дорогах державного значення на межі Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів